Frydendal Ismejeri i vinja netværket.
Nede i det idylliske sønderjylland, der hvor det grønne græs gror ligger der en bondegård. På den bondegård bliver der lavet bondegårdsis. Isen bliver lavet af mælken fra gårdens egne køer. køerne spiser græsset fra de store bakkede marker der ligger ned til flensborg fjord. Det er danmark når det er bedst.
Vi er geografisk placeret i dybbøl, et sted hvor man virkelig fornemmer historiens vingesus. Alle kender slaget i 1864 ved dybbøl som netop i år har 150 års jubilæum. Her 150 år senere driver Peter og Louise Philipsen slægtsgården sammen med familien og 130 køer.
Is’en bliver produceret under konceptet bondegårdsis, hvilket er et specielt koncept udviklet til landmænd der laver deres selvstændige produktion af is. Frydendal producere henholdsvis Sorbet og Flødeis. Begge typer is bliver lavet med et utal af smagsvarianter. Jordbær is, kaffeis, lakridsis osv. Endvidere laver de også specielle islagkager, som man kan bestille til en festlig lejlighed.
Frydendal Ismejeri er sidste skud i stammen på vinja netværket og vi glæder os rigtig meget til at arbejde sammen med dem.
Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!