Besøgsrekord på fåreavler hjemmeside

Påsken er højsæson for lammekød –

Det kan læses i besøgsantallet på hedelam.dk hjemmesiden, hvor antallet af besøgende slog rekord. Der var over 1300 besøgende skærtorsdag. Henover en måned nået besøgsantallet op på 11581 brugere og næsten 20000 sidevisninger.

Det er en 50 % stigning i forhold til samme periode sidste år og en 130% stigning i sammenlignet med for 2 år siden.

Dette er opnået ved et målrettet arbejde med at blogge på hedelam.dk. Hjemmesiden tæller snart 200 blogindlæg, hvilket er en del af forklaringen på hvorfor så mange finder vej til Hedelam. Opskrifter er et af de emner der giver mange besøgende, men det kan også være andre emner som folk googler og dermed finder frem til siden. Har du brug for hjælp til at få optimeret din hjemmeside og skabe mere værdi til din virksomhed, så skriv til andreas@vinja.dk

Blogindlæggene bliver automatisk sendt ud som nyhedsbrev via Mailchimp og delt som facebookopslag. Efterfølgende ligger de på hjemmesiden og bliver fundet af Google. Når man så laver forskellige søgninger på google, kan det være at du finder et blogindlæg fra hedelam. Et godt resultat kan nåes, men det kræver en solid arbejdsindsats med at skrive blogindlæg. Det kan virke besværligt, men ved at benytte sig af den rigtige teknologi og automatisering kan man nå langt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *