Netværksmøde med Vinja

Vinja netværket har vokse værk, og da vi efterhånden er ved at være ni landmænd der er tilknyttet netværket. Har der været positiv feedback på at afholde et netværksmøde, derfor mødes vi i dag, landmænd og producenter for at arbejde på vores hjemmesider.

Formålet med dagen er at få undervisning og træning i brug af sin hjemmeside, samt at netværk for at se om vi kan finde fælles synergier.

Dagens emner er at vi skal lære at skrive et indlæg på vores hjemmeside. At skrive indlæg er et helt elementære del i  processen for at lave en god hjemmeside, jo mere indhold der er på en side jo større er potentiale for at få trafik til siden.

IMG_1731

Det kan godt være det virker banalt at skrive blog indlæg, men ikke desto mindre er det en vigtig opgave at mestre. Når vi tale markedsføring gennem hjemmesider, støder vi ofte på ordet SEO. SEO dækker over search engine optimization og er det er selve disciplinen, når vi taler om synlighed gennem google. Kernen i SEO er Content -> f.eks. blog indlæg og links. Det er primært de to parametre googles algoritme indeksere hjemmesider på.

Jo mere og jo bedre content du har på din side, jo bedre bliver din hjemmeside. Så det er hvad vi skal øve os på i dag, ved konkret at arbejde med vores sider.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *