Asserballegrisen sønderjydsk kvalitet
Karsten Wrang har et lille landbrug i landsbyen Asserballe på Als i Sønderjylland, Asserballe ligger 5 kilometer fra Augustenborg og 10 km fra Sønderborg.
Normalt får Karsten sine små grise fra en anden lokal producent, hvorefter de får lov at hygge sig med masser af plads i stalden. De gode pladsforhold er med til at dyrene kan få den motion de har brug for. Det betyder at dyrene har det godt og er samtidigt med til at give en god udvikling af kødet. Her på det seneste har Karsten fået insimineret sin egen so med racen Duroc, det giver nogle fine brune smågrise.
Karsten sælger alle hans grise lokalt, dvs. at der ikke er nogle mellemled i kødets vej til forbrugeren. I praksis foregår det på den måde at når grisene er store nok til at blive slagtet kan man bestille kød ved Asserballegrisen og når dyrene så er blevet slagtet kører Karsten produkterne ud til kunderne. Karsten levere primært i det sønderjyske område, hvis du vil købe kød ved Karsten. Kan han kontaktes på tlf 61678511, eller på mail bestil@asserballegrisen.dk.
Se mere på Karstens egen hjemmeside www.asserballegrisen.dk
Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!